Vas mikajo adrenalinska doživetja?

Ljubitelji adrenalinskih dogodivščin gotovo že poznajo najbolj vročo, a hkrati tudi prijetno osvežilno destinacijo za takšna doživetja pri nas – to je Posočje, ki ponuja ogromno možnosti za zanimive adrenalinske aktivnosti v naravi. 

Med posoškimi kraji s tovrstno ponudbo izstopa Bovec, ki ima res pester nabor možnosti za največje avanturiste.

Našli bomo vse mogoče, tako pohodništvo in kolesarjenje kot tudi rafting na Soči in celo skok s padalom Bovec ponuja svojim obiskovalcem. Ponudba je na voljo vsem, predvsem seveda turistom, ki se v ta konec Slovenije odpravijo prav s tem namenom.

S ponudbo za skok s padalom Bovec privabi največje avanturiste

Težko bi našli bolj atraktivno adrenalinsko dogodivščino od skoka s padalom. To je namreč enkratno doživetje, s katerim se druge aktivnosti težko kosajo vsaj po svoji intenzivnosti. Nekaj povsem drugega je jadrati skozi zrak, kot pa pohajkovati po trdnih tleh ali celo pluti po reki. Zato je to za mnoge avanturiste ultimativno doživetje, ki ga je treba izkusiti vsaj enkrat v življenju. Še sreča torej, da nam za skok s padalom Bovec ponuja izvrstne pogoje.

Na svoj račun bodo prišli vsi ljubitelji adrenalinskih doživetij. Tu nam za skok s padalom Bovec ponuja zelo prikladne možnosti, na spletu najdemo vse potrebne informacije in različne pakete za doživetja v zraku. Za tandemski polet s padalom se lahko odloči praktično vsak, tudi tisti, ki se prvič srečujejo s takšnimi aktivnostmi. 

skok-s-padalom-bovec

To je zelo varna in dobro organizirana aktivnost, ki jo opravljamo skupaj z izkušenim vodnikom, tako da je lahko kot nalašč tudi za prvi skok med ekstremne adrenalinske dogodivščine. Ima pa za skok s padalom Bovec več različnih možnosti, saj je okoli soške doline kar nekaj atraktivnih vzletišč, hkrati pa ob Bovcu najdemo tudi športno letališče. 

Gotovo bodo torej prišli na svoj račun tudi tisti, ki so najbolj pogumni – s ponudbo za skok s padalom Bovec ne bo pustil na cedilu nobenega avanturista.

Razumljivo pa je, da bi nekateri raje ostali na trdnih tleh, a vseeno izkusili nekaj novega in zanimivega. Tem je na voljo preostala ponudba, ki je lahko prav tako atraktivna.

Tudi za soteskanje Bovec ponuja izvrstne programe

Ena takšnih atrakcij je soteskanje oziroma canyoning. To je vedno bolj priljubljena aktivnost, ki nas vodi globoko v soteske rek in potokov v osrčju neokrnjene narave. Gre za zelo razgibano odpravo, ki vključuje nekaj pešačenja, nato pa spust po strugi navzdol, pri čemer je treba premostiti razne ovire. 

Kar dosti časa preživimo v vodi, skačemo v tolmune, morda se spuščamo po vrveh ali pa strugo prečkamo po brvi. Ker ima za soteskanje Bovec veliko različnih programov, nikoli ne bomo točno vedeli, kaj vse nas čaka ob takšni dogodivščini – prepričani smo le, da bo aktivnost zelo pestra in razgibana, kot nalašč za navdušene avanturiste. 

Ob tem ima za soteskanje Bovec ugledne in zanesljive ponudnike, ki nam zagotavljajo varnost in odlično izkušnjo tudi pri tako razgibanih aktivnostih.

Soteskanje je izvrstna izbira za aktivne počitnice, saj se bo treba kar dobro potruditi, da opravimo s celotnim programom, obenem pa bomo vseskozi občudovali neokrnjeno naravo in raziskovali težje dostopne kotičke. 

soteskanje-canyoning-reka-soca-bovec

Tako nam ponuja za soteskanje Bovec edinstveno izkušnjo, ki je običajni turisti ne bodo deležni. S profesionalnim vodstvom bomo svoj čas odlično izkoristili ob premagovanju ovir v najbolj slikovitih soteskah, canyoning pa vedno ponuja tudi nekaj časa in priložnosti za sprostitev in zabavno druženje. 

S tem postaja ta aktivnost vedno bolj priljubljena izbira, tudi zato, ker nam za soteskanje Bovec odpira mnoge možnosti. Odločamo se med različnimi programi, ki so lahko dobro prilagojeni tako začetnikom kot izkušenim raziskovalcem neokrnjene narave.

Pri nas je za soteskanje Bovec pravi center, ki privabi obiskovalce od blizu in daleč. Okoli teh aktivnosti lahko sestavimo celoten načrt svojega dopusta, zato je široka ponudba vsekakor dobrodošla.

Canyoning Soča je priljubljena skupinska aktivnost

Ena izmed prednosti soteskanja je ta, da gre za zanimivo in razgibano skupinsko aktivnost. Pri padalstvu nimamo možnosti kramljati s prijatelji ali v skupini reševati kakšnih izzivov. Canyoning pa nam vse to omogoča, s tem da imamo tudi čudovit ambient in zelo razgiban program. Za canyoning Soča ustvarja idealno okolje in izvrstne priložnost za res zanimive odprave.

Nič čudnega torej, da je prav soteskanje pogosto glavna aktivnost na programu aktivnih počitnic. Predvsem je za canyoning Soča atraktivna v primeru, da se odločamo za družinske počitnice ali teambuilding, saj je kot skupinska aktivnost odlična za tovrstno dopustovanje. 

Pri izkušenih izvajalcih so nam na voljo raznoliki programi, ki so tudi precej prilagodljivi, tako da lahko zares pripravimo oddih povsem po svojih željah. Pravzaprav lahko športna agencija pripravi tudi bolj obsežen program za aktivne počitnice ali teambuilding. 

Če se obrnemo na zanesljive izvajalce, lahko za canyoning Soča ponudi celo vrsto različnih dogodivščin. Agencija Bovec Sport tu odpira neštete možnosti, ki jih je moč vključiti v program počitnic, seveda pa se lahko na soteskanje podajo tudi tisti, ki imajo drugačna pričakovanja.

Med programi za canyoning Soča odpira veliko izbire

Prednost široke in dobro razvite ponudbe je v tem, da bo vsak našel nekaj zase. Canyoning ponuja zelo različne izkušnje, odvisno od tega, za kak program se odločimo. 

Lahko gre le za relativno kratek pohod in premagovanje manjših ovir na poti skozi slikovito sotesko. Lahko pa nas na canyoning Soča povede preko večjih ovir, sploh v kakšnih bolj razgibanih soteskah pritokov reke Soče. 

V ponudbi športnih agencij najdemo zelo atraktivne možnosti tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje adrenalinskih aktivnosti. Nekatere ekspedicije trajajo celo po šest ur ali več in vključujejo mnoge podvige, ki so potrebni za prebijanje skozi celotno sotesko. Ker smo vedno pod nadzorom izkušenih vodnikov, nam vsak program zagotavlja izvrstno izkušnjo.

Bovec rafting bo prepričal vsakogar

Za padalstvo se bodo odločili tisti, ki iščejo ultimativno adrenalinsko doživetje. Canyoning je namenjen tistim, ki tudi na dopustu ne morejo brez razgibanih aktivnosti in posebnih izzivov. Rafting pa bo navdušil prav vsakogar, celo tiste, ki želijo na dopustu predvsem uživati in se sprostiti.

Ravno zato je Bovec rafting med najbolj priljubljenimi aktivnostmi, prav plovba v gumijastih čolnih v Posočje privabi največ obiskovalcev. Rafting je za vsakogar, sploh če pobrskamo po ponudbi turističnih agencij – hitro najdemo ogromno programov, ki se dobro prilagodijo interesom vsakega posameznika. 

Praktično vsaka športna agencija ima v ponudbi spust z raftom, in to po različnih delih reke, tako da lahko najdemo različne izkušnje. S tem ponuja Bovec rafting tudi popolnim začetnikom, družinam in drugim udeležencem, ki se ne želijo takoj podati na brzice ali kakšne daljše odprave. Programi so načeloma precej prilagodljivi, sploh če se zanimamo za skupinsko odpravo, recimo pri teambuildingu. Gotovo bomo dobili nekaj zase, saj je to res priljubljena in dobro organizirana aktivnost.

bovec-rafting-teambuilding

Ker ima Bovec rafting na voljo na praktično vsakem koraku, bomo dobili razgibano ponudbo in ugodne cene. To je aktivnost, za katero se odloči skoraj vsak obiskovalec, ki išče zanimive adrenalinske aktivnosti. 

Pričakujemo lahko brezhibno izvedbo, ki postavi piko na i celoviti ponudbi lokalnih športnih agencij. V ponudbo je vključeno prav vse, kar bomo potrebovali za nepozaben izlet po reki Soči, zato se ni treba bati, da bi bili razočarani ali prikrajšani. Tudi tisti, ki pridejo v Posočje le za kak dan ali dva, bodo kratek izlet primerno popestrili z raftingom. 

Pravzaprav je ravno Bovec rafting pogosto glavni razlog za obisk. V vsakem primeru lahko v Posočju računamo na nepozabne izkušnje ob mnogih odlično organiziranih adrenalinskih aktivnostih!

PODJETNIŠTVO ZA ZAČETNIKE

Vse splošne informacije, ki jih potrebujete na poti podjetništva. 
PREBERI VEČ

IZZIVI V PODJETNIŠTVU

Podjetništvo vam vedno postreže z novimi izzivi. Ste pripravljeni na njih?

Naše novice vam dnevno postrežejo z novo mero praktičnih nasvetov. 

JE PODJETNIŠTVO ZATE?

Več kot 2000 bralcev portala

Ponosni smo, da naše novice spremlja že več kot 2000 bralcev. 


Smo mlad in energičen tim, ki dnevno preverja, išče in z vami deli vse pomembne informacije, ki vam koristijo pri vašem poslu.