Sup vesla – nastavite si najprimernejšo dolžino

Kakovost in užitki so pri supanju tako kot pri vseh drugih vrstah športa odvisni tudi od opreme, ki jo pri tem uporabljamo. Ravno zato je potrebno poskrbeti, da si za to priljubljeno vodno aktivnost izberemo pravo sup desko in veslo, ki veljata za najpomembnejša kosa sup opreme.

Sup vesla, ki se nahajajo na prodajnih policah, so nastavljiva po dolžini, saj si mora prav vsak posameznik sup vesla kar sam nastaviti do dolžini.

Sup vesla se najbolje po dolžini nastavijo tako, da so od 15 do 20 centimetrov daljša od posameznikove telesne višine.

Pri sup deski, ki je lahko napihljiva ali pa trda, pa je predvsem pomembno, da je zadosti dolga in tudi široka, saj ti dve dimenziji pomembno vplivata na ravnotežje pri tej priljubljeni obliki vodnega športa.

Napihljiv suppo bistveno nižjih cenah

Recimo, da se boste s sup desko vozili po nekoliko bolj umirjenih rekah oziroma jezerih, saj s supanjem nimate prav veliko izkušenj. Šele kasneje pa se boste morda podali tudi na manj mirne vode z večjimi valovi, kjer je potrebno imeti že kar nekaj znanja v povezavi z ravnotežjem.

Ko boste pri nakupovanju sup deske in druge obvezne ter dodatne opreme za sup prodajalcu povedali, da so vaš cilj zaenkrat mirnejše vode, vam bo med veliko izbiro sup desk ponudil napihljiv sup.

Napihljiv sup je torej zelo primeren za mirnejše vode. V primerjavi s trdim supom se napihljiv sup zlahka lahko zloži, postavi v avto in z njim odpelje do destinacije, kjer nameravamo supati.

Če za napihljiv sup ne nameravate odšteti prav veliko denarja, kljub temu pa bi želeli imeti sup priznanega proizvajalca, vam priporočamo, da obiščete spletno sup trgovino, kjer boste napihljivi sup dobili po ugodnejših cenah. Včasih so cene tako ugodne, da se razlika med prvotno in akcijsko ceno pozna tu do ali več kot 100 evrov. Preverite.

PODJETNIŠTVO ZA ZAČETNIKE

Vse splošne informacije, ki jih potrebujete na poti podjetništva. 
PREBERI VEČ

IZZIVI V PODJETNIŠTVU

Podjetništvo vam vedno postreže z novimi izzivi. Ste pripravljeni na njih?

Naše novice vam dnevno postrežejo z novo mero praktičnih nasvetov. 

JE PODJETNIŠTVO ZATE?

Več kot 2000 bralcev portala

Ponosni smo, da naše novice spremlja že več kot 2000 bralcev. 


Smo mlad in energičen tim, ki dnevno preverja, išče in z vami deli vse pomembne informacije, ki vam koristijo pri vašem poslu.