Sodobna pisarna si zasluži sodoben izgled

Že dolgo niso pisarne le kraj, kjer poteka zgolj dolgočasno delo. Glede na to, da na delovnem mestu preživimo po osem ur na dan, je seveda smiselno pisarne oblikovati tako, da ponujajo kar se da prijetno okolje. K temu veliko pripomore tudi sam izgled pisarne, zato so nekatere sodobne pisarne zelo privlačno oblikovane in opremljene tako, da se ni težko prebiti skozi delovni dan.

Kazalo vsebine

Največji aduti

Določena oprema omogoča, da v trenutku spremenimo izgled in tudi funkcionalnost pisarne. To naredijo na primer steklene stene, ki so zelo priljubljene prav v pisarnah in drugih poslovnih prostorih. Takoj bomo opazili, da je steklo privlačen in prestižen material, ki ustvari prav poseben vtis, posrečene steklene stene pa so kot nalašč za to, da oblikujemo videz prijetnega delovnega mesta.

Nenazadnje pa je steklo izredno uporabno tudi zaradi svoje prosojnosti. Steklene stene omogočajo oblikovanje svetle in prehodne pisarne, poleg tega odpirajo prostor in ponujajo nekatere druge zaželene učinke. Gotovo je prav steklo največji adut pri preoblikovanju pisarne.

Pisarniška oprema

Tudi pisarniška oprema ima veliko povedati o izgledu in vtisu pisarne. Ne mislimo nujno na pisarniške mize in stole, temveč na drugo pohištvo, ki začini videz delovnega mesta. To so recimo barske mize, ki se vedno pogosteje uporabljajo tudi v poslovnih okoljih. Čeprav povezava morda ni samoumevna in bi barske mize pričakovali povsod drugod, le v pisarnah ne, se tudi v delovnem okolju lahko takšen kos opreme zelo dobro izkaže. Še posebej, če upoštevamo sproščeno naravnanost sodobnih pisarn, ki težijo k temu, da zagotavljajo kar se da prijetno in udobno okolje za delavce. Barske mize so v tem primeru del kakšnega kotička, ki je namenjen sprostitvi, lahko služijo za postrežbo malice ali kakšnih prigrizkov, morda pa imajo bolj dekorativno kot uporabno funkcijo. V vsakem primeru so tudi barske mize uporaben pripomoček pri oblikovanju sodobnega izgleda pisarne.

PODJETNIŠTVO ZA ZAČETNIKE

Vse splošne informacije, ki jih potrebujete na poti podjetništva. 
PREBERI VEČ

IZZIVI V PODJETNIŠTVU

Podjetništvo vam vedno postreže z novimi izzivi. Ste pripravljeni na njih?

Naše novice vam dnevno postrežejo z novo mero praktičnih nasvetov. 

JE PODJETNIŠTVO ZATE?

Več kot 2000 bralcev portala

Ponosni smo, da naše novice spremlja že več kot 2000 bralcev. 


Smo mlad in energičen tim, ki dnevno preverja, išče in z vami deli vse pomembne informacije, ki vam koristijo pri vašem poslu.