Posebne rešitve za poslovno tiskanje

Kyocera M5526

Tiskanje v poslovnem okolju se močno razlikuje od tiskanja doma. V poštev pridejo torej čisto drugačne naprave, ki so bistveno zmogljivejše in uporabnejše, seveda pa tudi dražje. Na tem področju imamo na voljo kar nekaj uglednih ponudnikov pisarniške opreme, tudi nekatere znamke, ki sicer niso posebej dobro znane med tistimi, ki ne brskajo izključno po poslovnih linijah tiskalnikov in multifunkcijskih naprav.

Kyocera

Čeprav velik tržni delež tudi med poslovnimi napravami pokrivajo uveljavljene znamke, ki smo jih vajeni v vseh segmentih trga pisarniških naprav, izstopajo tudi nekateri proizvajalci, ki so se usmerili bolj na učinkovite in zmogljive tiskalnike, ne toliko na široko ponudbo naprav za vse uporabnike.

Kyocera je odličen primer takšnega proizvajalca. Ta znamka povprečnemu domačemu uporabniku verjetno ni dobro znana, bomo pa nanjo hitro naleteli, če pobrskamo po ponudbi v višjem kakovostnem razredu med poslovnimi napravami. Tam najdemo kar nekaj prepričljivih modelov tega proizvajalca, po katerih bodo posegali poslovni uporabniki, ki si pri tiskanju ne morejo privoščiti kompromisov. Dobra izbira je na primer Kyocera M5526, ki ugodi potrebam širokega spektra poslovnih uporabnikov. Gre za precej vsestranski poslovni tiskalnik, ki bo navdušil predvsem z zanesljivostjo in učinkovitostjo tiska. Za piko na i pa ima Kyocera M5526 poleg odličnega tiskanja še druge funkcionalnosti, tudi dodatke, ki močno poenostavijo delo v pisarni. Povezuje se lahko preko varne SSL povezave, omogoča neposredno tiskanje z USB naprav in shranjevanje skeniranih dokumentov nanje, serijsko obojestransko tiskanje in kopiranje ter še mnogo drugih uporabnih malenkosti. V končni fazi se Kyocera M5526 izkaže s široko uporabnostjo v poslovnem okolju, kjer je veliko pomembno od tega, kako si lahko tiskalnik prilagodimo svojim potrebam.

Znamka Kyocera ima seveda še kar nekaj prepričljivih adutov, ki ciljajo še na druge ciljne skupine med poslovnimi uporabniki. Pod to znamko najdemo praktično vse, od kompaktnih do zelo zmogljivih vsestranskih poslovnih tiskalnikov.

About