Poceni profesionalni pomivalni stroj

Kje najti poceni gostinsko opremo? Ena možnost je seveda ta, da se pri prodajalcu oziroma dobavitelju pozanimamo o ceni razpoložljivih izdelkov, nato pa izbiramo le tiste, ki prinašajo največji prihranek. A takšno početje je kakopak precej tvegano in večinoma ne bo primerna rešitev za zahtevne uporabnike v profesionalnih kuhinjah. Zanesljiv gostinski obrat potrebuje tudi zanesljivo opremo, zato ni pametno sklepati kompromisov, tudi če s tem prihranimo pri ceni. Na srečo pa imamo na voljo tudi druge rešitve, ki omogočajo, da dobimo pomivalni stroj ali drugo opremo višje kakovosti brez visoke investicije.

Najem gostinske opreme

Gostinsko opremo je možno seveda tudi najeti, kar je v mnogih primerih idealna opcija. Najbolj očitno je to gotovo v primeru, da opreme ne potrebujemo za stalno in trajno rabo, temveč bi si jo izposodili le za kratek čas. A če primerjamo ceno nakupa nove naprave ali izposoje gostinske opreme, je najem pogosto toliko ugodnejši, da pride ta rešitev v poštev tudi na dolgi rok.

Veliko je odvisno od tega, kakšno opremo potrebujemo in kako zahtevni smo. Najem gostinske opreme daje na razpolago celo vrsto naprav, te pa obsegajo različne kakovostne razrede in prinašajo različne funkcionalnosti. Za osnovne naprave se najem večinoma ne splača – osnovni pomivalni stroj na primer lahko tudi kupimo, saj je cenovno dokaj ugoden, najem pa tako ne predstavlja posebnega prihranka. Pri bistveno dražjih napravah pa pride razlika hitro do izraza. Če se odločamo za nakup pomivalnega ali drugega stroja, ki bi nas stal morda celo več deset tisoč evrov, je pametno premisliti o najemu.

Prav tako pa je najem gostinske opreme še kako dobrodošla rešitev v primeru, da imamo z lastno opremo težave in potrebujemo začasni nadomestek. V tem primeru se je treba obrniti na zanesljive ponudnike najema, tako pa lahko pomivalni stroj in druge naprave takoj in brez večjih stroškov koristimo namesto tistih, ki so nas pustili na cedilu.

PODJETNIŠTVO ZA ZAČETNIKE

Vse splošne informacije, ki jih potrebujete na poti podjetništva. 
PREBERI VEČ

IZZIVI V PODJETNIŠTVU

Podjetništvo vam vedno postreže z novimi izzivi. Ste pripravljeni na njih?

Naše novice vam dnevno postrežejo z novo mero praktičnih nasvetov. 

JE PODJETNIŠTVO ZATE?

Več kot 2000 bralcev portala

Ponosni smo, da naše novice spremlja že več kot 2000 bralcev. 


Smo mlad in energičen tim, ki dnevno preverja, išče in z vami deli vse pomembne informacije, ki vam koristijo pri vašem poslu.