Menjava stekla na telefonu po padcu telefona na tla

Menjava stekla na telefonu je potrebna v različnih primerih. Največkrat se nam zgodi, da telefon nepričakovano pade na tla. Pri padcu pa se nam poškoduje ekran, zaradi česar telefona praktično ne moremo več uporabljati. Ker se vsak pametni telefon upravlja preko ekrana, nam bodo onemogočene vse pomembne funkcije, ki jih lahko dosežemo le z dotikom zaslona. 

Menjava stekla na telefonu se navadno opravi brez uveljavitve garancije na izdelek, saj smo za padec v vseh primerih krivi sami. Garancijo pa bomo lahko uveljavili le, če se pojavi napaka, ki ni posledica stvarne napake. Četudi nam je telefon padel na tla, ker nas je nekdo porinil, nam garancija ne bo prišla v poštev. V takem primeru lahko prosimo odgovorno osebo, da nam krije stroške popravila. 

Menjava stekla na telefonu se lahko opravi tudi doma, vendar pa moramo imeti vsaj nekaj izkušenj. Neizkušenost lahko povzroči, da telefon dokončno pokvarimo in tako ga zagotovo ne bomo uspeli več usposobiti in bomo primorani kupiti novega, kar nas bo stalo precej denarja. 

Samsung servis Ljubljana je najboljši za pametne telefone Samsung

Samsung servis Ljubljana je edini pooblaščeni servis v Ljubljani, kjer nam hitro in učinkovito pregledajo ter popravijo naš pametni telefon. Na servisu je zaposleno prvovrstno osebje, ki se nam bo ob prihodu na servis popolnoma posvetilo in nam tako primerno svetovalo, če ne bomo vedeli kaj narediti z našo okvarjeno napravo. 

Samsung servis Ljubljana je znan po izjemno prijaznih serviserjih, ki vsaki stranki natančno razložijo kaj se je zgodilo s pametnim telefonom in zakaj nekaj ne deluje tako kot bi moralo. Vsako napako dobro preučijo in nam korektno povedo, ali se je dobro podati v popravilo ali ne. 

Ko bomo Samsung servis Ljubljana obiskali prvič, bomo takoj opazili, da so stranke tam vedno na prvem mestu. 

PODJETNIŠTVO ZA ZAČETNIKE

Vse splošne informacije, ki jih potrebujete na poti podjetništva. 
PREBERI VEČ

IZZIVI V PODJETNIŠTVU

Podjetništvo vam vedno postreže z novimi izzivi. Ste pripravljeni na njih?

Naše novice vam dnevno postrežejo z novo mero praktičnih nasvetov. 

JE PODJETNIŠTVO ZATE?

Več kot 2000 bralcev portala

Ponosni smo, da naše novice spremlja že več kot 2000 bralcev. 


Smo mlad in energičen tim, ki dnevno preverja, išče in z vami deli vse pomembne informacije, ki vam koristijo pri vašem poslu.