Kakšna doživetja vam ponuja Bovec?

Vsak, ki je že kdaj obiskal Posočje, se je gotovo srečal s turisti, ki v ta kotiček Slovenije prihajajo od blizu in daleč. Vabijo jih posebne atrakcije, ki jih skriva soška dolina, glavni center te ponudbe pa je Bovec, ki odpira številne možnost za nepozabna adrenalinska doživetja!

Bovec je pravi center adrenalinskih aktivnosti pri nas. Ponuja nam veliko različnih možnosti, ki so prilagojene različnim obiskovalcem. Na svoj račun bodo prišli tako tisti, ki se prvič podajajo na aktiven oddih v naravo, kot tudi tisti, ki imajo že veliko izkušenj s takšnimi dogodivščinami. Prav vsak lahko uživa ob razgibanih aktivnostih, kot je recimo raftanje na Soči, ki je tu ena izmed glavnih atrakcij.

Najbolj izstopa raftanje na Soči

V poletnem času bomo na smaragdni reki Soči hitro opazili tudi druge barve, predvsem živahne rumene, rdeče in modre odtenke. To so barve gumijastih čolnov in varnostnih jopičev, v katerih se po reki podajajo ljubitelji adrenalinskih spustov po rečnih brzicah. Raftanje na Soči je ena izmed glavnih atrakcij, s katerimi nas vabijo posoški kraji. V vsakem večjem kraju v soški dolini dobimo dobro ponudbo, najboljše opcije pa nam ponujajo športne agencije v Bovcu. Pričakujemo lahko razgibano ponudbo programov, s katerimi se izvajalci prilagodijo različnim interesom in povpraševanjem svojih strank. Glede na to, da gre za eno izmed najbolj priljubljenih aktivnosti obiskovalcev v Posočju, je širok nabor različnih možnosti vsekakor dobrodošel.

Za raftanje na Soči bomo brez težav dobili pravo ponudbo. Na voljo imamo širok nabor možnosti, a po drugi strani ne moremo zgrešiti, če povprašamo po adrenalinskih spustih pri uveljavljenih športnih agencijah. Ravno zato je to izredno priljubljena aktivnost, saj je dostopna vsakomur. Ne zahteva posebnih spretnosti ali opreme, izvaja se v skupini in vsakomur ponuja čudovito izkušnjo.

Še posebej posrečeno je raftanje na Soči za kakšne skupine, tudi za družine. Gre za priljubljeno aktivnost za team building ter za kakšne skupinske dopuste. So pa programi dovolj fleksibilni, da lahko dobimo tudi druge zanimive opcije, recimo tudi mini rafting za dva.

Neprekosljivo doživetje je tandemski skok s padalom

Rafting na Soči je atrakcija za vsakogar, medtem ko se bodo za tandemski skok s padalom odločili le tisti, ki bodo uspeli zbrati dovolj poguma. Gre namreč za precej drugačno izkušnjo, ki pa ima tudi nekatere skupne odlike z vsemi drugimi adrenalinskimi aktivnostmi v ponudbi posoških turističnih in športnih agencij. Predvsem gre izpostaviti to, da lahko dobre možnosti za polet s padalom enostavno najdemo pri uglednih agencijah, ki poskrbijo za vse potrebno za nepozabno izkušnjo. Na https://www.bovecsport.com/sl/ponudba/letenje-s-padalom-v-tandemu je ta aktivnost podrobno predstavljena, agencija poskrbi za prevoz in opremo ter izkušenega vodnika. Od udeleženca se pričakuje le, da ima udobna športna oblačila in je pripravljen na polet med oblake.

S tem postane tudi tandemski skok s padalom povsem realna možnost za preživljanje prostega časa na dopustu v Posočju. Morda bi si mislili, da se bomo ob organizaciji takšnih doživetij srečali s kakšnimi dodatnimi komplikacijami, a izkušene športne agencije imajo dobro utečene postopke, ki izboljšajo izkušnjo udeležencev in izvajalcev. Gre za varno doživetje, ki prinaša nepozabno izkušnjo – gotovo je tandemski skok s padalom med glavnimi poudarki obiska Posočja za vse ljubitelje pravih adrenalinskih podvigov!

Za tandemski skok s padalom imamo več možnosti

Posočje je pravi raj za ljubitelje padalstva. Tu so pogoji za jadranje po zraku zelo ugodni, saj pobočja soške doline ustvarjajo idealno termiko, ki nas dolgo časa drži v zraku. Poleg tega na okoliških hribih najdemo urejena vzletišča, Bovec pa ima tudi športno letališče za skoke iz letala. Ponudba za tandemski skok s padalom se je dobro razvila in z udeležbo pri takšnih aktivnostih res ne bomo imeli kakšnih posebnih komplikacij. Z izkušenim vodnikom se bomo podali na nepozabno doživetje, ki je v celoti tudi povsem varno, udobno in nasploh prijetno.

rafting-168007_1280

S ponudbo za canyoning Bovec poskrbi za avanturiste

Občudovanje soške doline iz ptičje perspektive nam daje vpogled v skrite kotičke, ki jih na tleh ne bomo odkrili. A s padalom ne moremo potovati skozi atraktivne soteske reke Soče in njenih pritokov, zato bo treba za raziskovanje okolice izbrati druge možnosti. V osrčje neokrnjene narave nas pelje canyoning, Bovec ima za to aktivnost dobro ponudbo.

Canyoning oziroma soteskanje se izvaja v strugah potokov, ki v pobočja hribov nad reko Sočo režejo globoke soteske. Tam najdemo zanimive poti in mnoge naravne ovire, ki jih bomo premagovali na takšni odpravi. Ker imamo kar nekaj potokov in več zanimivih sotesk, nam za canyoning Bovec nudi izbiro med različnimi programi. Odprave so primerne tako za začetnike kot za izkušene avanturiste, v vsakem primeru nas canyoning vodi v osrčje narave na pohod po razgibani soteski. Program vključuje tudi razna posebna doživetja, recimo spust po vrvi ali visoke skoke v naravne tolmune, tako da bo vsak udeleženec našel nekaj zase. To je idealna izbira tudi za tiste, ki želijo biti na dopustu nekoliko bolj aktivni, saj daljši programi zahtevajo kar nekaj truda, da se prebijemo preko vseh preprek.

Ker ima za canyoning Bovec ponudbo predvsem pri zanesljivih športnih agencijah, je izvedba vseskozi v rokah izkušenih vodnikov. Agencija Alpe šport Vančar nam ponuja več razgibanih programov, ki zagotavljajo izvrstno izkušnjo udeležencem z različnimi interesi in pričakovanji. Ker gre za ponudbo, ki vključuje vse potrebno za udobno in prijetno odpravo, lahko brezskrbno izbiramo med ponujenimi destinacijami – seveda se bo treba pri premagovanju poti skozi sotesko potruditi, a stalno bomo pod strokovnim vodstvom in dobro opremljeni. Tudi to so prednosti, ki jih ima za canyoning Bovec, pravzaprav lahko računamo, da bodo ugledne agencije pomagale pri vseh aktivnostih, ki so v Posočju na voljo nadobudnim avanturistom.

PODJETNIŠTVO ZA ZAČETNIKE

Vse splošne informacije, ki jih potrebujete na poti podjetništva. 
PREBERI VEČ

IZZIVI V PODJETNIŠTVU

Podjetništvo vam vedno postreže z novimi izzivi. Ste pripravljeni na njih?

Naše novice vam dnevno postrežejo z novo mero praktičnih nasvetov. 

JE PODJETNIŠTVO ZATE?

Več kot 2000 bralcev portala

Ponosni smo, da naše novice spremlja že več kot 2000 bralcev. 


Smo mlad in energičen tim, ki dnevno preverja, išče in z vami deli vse pomembne informacije, ki vam koristijo pri vašem poslu.