Kako napolniti mobi račun pri različnih operaterjih?

Uporabo mobilnega omrežja moramo seveda plačati, kar pa je nekoliko odvisno od razmerja, ki ga imamo z operaterjem. Ena možnost je koriščenje storitev na podlagi naročniškega razmerja, ki ima fiksno ceno in se plačuje mesečno. V tem primeru ni treba vedeti, kako napolniti mobi račun, saj to ni potrebno – vsak mesec dobimo položnico, ki jo poravnamo. Druga možnost je predplačniški paket, pri katerem pa imamo račun, na katerem morajo biti sredstva za plačevanje enot po porabi. V tem primeru je seveda dobro vedeti, kako napolniti mobi račun. Postopek je nekoliko odvisen od operaterja, vsak ima svoje možnosti za enostavno polnjenje računa. Običajno lahko pričakujemo, da bo postopek možno izvesti na različne načine in z različnimi plačilnimi sredstvi. Tako tudi ne moremo vedno točno reči, kako napolniti mobi račun, saj različnim uporabnikom odgovarjajo različni načini. Imamo pa vsekakor nekatere zelo enostavne in ugodne možnosti.

Kako napolniti mobi račun na najbolj enostaven način?

Najbolj enostaven način, kako napolniti mobi račun, je odvisen od posameznega uporabnika. Nekateri bodo polnjenje opravili preko spleta, tako lahko enostavno plačamo preko spleta in že dobimo sredstva na mobi račun. Plačilo je možno s plačilno kartico, lahko pa tudi s kakšnimi spletnimi plačilnimi servisi. Druga možnost pa je, da za polnjenje uporabimo vrednostnico.

Kako napolniti mobi račun z vrednostnico? To je zelo enostavno, saj lahko vrednostnice enostavno kupimo na različnih prodajnih mestih, prepričati se moramo le, da izberemo pravega operaterja in želeno vrednost. Običajno dobimo kodo, ki jo nato vnesemo s pomočjo aplikacije, SMS-a ali klica. Ni treba, da vrednostnico dejansko kupimo na prodajnem mestu, lahko jo dobimo tudi na drugačne načine. Obstajajo pa tudi drugi načini, kako napolniti mobi račun, med elegantnimi rešitvami je recimo ta, da nam sredstva na račun posreduje prijatelj z naročnino, operater pa znesek zaračuna njemu ob naslednjem obračunu.

PODJETNIŠTVO ZA ZAČETNIKE

Vse splošne informacije, ki jih potrebujete na poti podjetništva. 
PREBERI VEČ

IZZIVI V PODJETNIŠTVU

Podjetništvo vam vedno postreže z novimi izzivi. Ste pripravljeni na njih?

Naše novice vam dnevno postrežejo z novo mero praktičnih nasvetov. 

JE PODJETNIŠTVO ZATE?

Več kot 2000 bralcev portala

Ponosni smo, da naše novice spremlja že več kot 2000 bralcev. 


Smo mlad in energičen tim, ki dnevno preverja, išče in z vami deli vse pomembne informacije, ki vam koristijo pri vašem poslu.