Cena za epoksi tlak

Epoksi tlaki imajo mnoge prednosti in v nekaterih primerih predstavljajo pravzaprav edino smiselno opcijo, zato je nedvomno pametno že vnaprej pravočasno izvedeti, koliko nas bo stala izvedba takšnega tlaka. Ker pa imamo na voljo več različic epoksi tlakov, se tudi cene lahko precej razlikujejo. Poznati moramo torej svoje želje in potrebe ter ugotoviti, katera rešitev bo najboljša.

Epoksi premazi

Za epoxy premaz cena predstavlja prepričljiv argument – gre namreč za najcenejšo opcijo, če se odločamo med različnimi vrstami epoksi tlakov. Pravzaprav niti ne gre za tlak, temveč le za premaz, ki dopolni obstoječo površino, običajno beton. Posledično je za epoxy premaz cena ugodna iz dveh razlogov – sam material je dokaj ugoden, saj gre le za enostaven premaz, pa tudi porabimo ga ne veliko, poleg tega tudi delo ne zahteva posebnega truda. Je pa seveda vse odvisno od konkretnega projekta, morda takšen premaz sploh ne pride v poštev, tako da tudi njegovih prednosti ne bomo mogli koristiti. Kakorkoli, za epoxy premaz cena običajno dosega kakšnih 10 evrov na kvadratni meter, kar je izredno ugodno glede na prednosti, ki jih že premaz prinaša. Je pa ta številka seveda odvisna od različnih okoliščin.

Epoksi tlaki

Na voljo so različni epoksi tlaki, cena pa se lahko precej razlikuje. V primerjavi s premazi bodo tlaki razumljivo dražji, saj gre za zahtevnejše opravilo, večja je poraba materiala in tudi samo delo bo dražje. A glede na to, kakšne prednosti prinašajo kakovostni epoksi tlaki, cena še vedno ni pretirana.

Cenovni razpon je pri epoksi tlakih precej velik. Gotovo bo cena na kvadratni meter višja kot pri premazih – že za sam material bo treba odšteti dvakrat več, prav tako je bistveno dražje tudi delo. Če želimo koristiti prav vse prednosti, ki jih ponujajo epoksi tlaki, cena seveda ne bo nizka. Že vsestranski samorazlivni epoksi tlak lahko zahteva kakšnih 30 evrov za kvadratni meter.

PODJETNIŠTVO ZA ZAČETNIKE

Vse splošne informacije, ki jih potrebujete na poti podjetništva. 
PREBERI VEČ

IZZIVI V PODJETNIŠTVU

Podjetništvo vam vedno postreže z novimi izzivi. Ste pripravljeni na njih?

Naše novice vam dnevno postrežejo z novo mero praktičnih nasvetov. 

JE PODJETNIŠTVO ZATE?

Več kot 2000 bralcev portala

Ponosni smo, da naše novice spremlja že več kot 2000 bralcev. 


Smo mlad in energičen tim, ki dnevno preverja, išče in z vami deli vse pomembne informacije, ki vam koristijo pri vašem poslu.